Bruģēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Kantiņi, SIA Apstrādes cehs

Birži, "Vangas" , Salas pagasts, Jēkabpils nov., LV-5214
Kapu pieminekļi no laukakmens. Kapu pieminekļi cenas. Kapu sētiņas cenas. Kapu pieminekļi Līvāni, kapu apmales Līvāni, kapu labiekārtošana. Kapu pieminekļi Līvāni, kapu apmales Līvāni, kapu labiekārtošana. Kapu pieminekļi, apmales, soliņi, granīta izstrādājumi - galdi, krēsli, granīta skulptūras, priekšmeti. Granīta bloku un plākšņu

Karjeru izstrāde, SIA

Krustpils 12-115, Rīga, LV-1073
Dolomīta šķembas, asfalta rūpnīca. Beramo kravu pārvadājumi. Transporta pakalpojumi. Asfalts. Asfaltēšana. Būvmateriāli. Karjers. Zemessmēlējs. Smilts, smiltis, melnzeme, pieberamā, šķembas, grants, karjeri. Grants smilts akmens ieguve, ceļu būve, sniega izvešana, sniega, būvgružu izvešana. Smilts karjeru izstrāde, grants karjeru
ZL.LV iesaka

Krasti JA, SIA, bruģēšanas, labiekārtošanas serviss

Slimnīcas 3, Saldus, Saldus nov. LV-3801
Apraksts: Bruģēšana, bruģēšanas darbi, labiekārtošana, ielu laukumu būvniecība, bruģa likšana. Garantējam ātrumu un augstu kvalitāti!

Krastmaļi sēklas, SIA, Zālāju sēklu veikals - internetveikals

Dunalka, "Graudi" , Dunalkas pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3452
Piedāvājam:: ✓ Zāliena sēklas apzaļumošanai ✓ Sēklu maisījumi pļaušanai un ganīšanai ✓ Puķu pļavas sēklas ✓ BIO un BIO-minerālie mēslojumi Par mums: ZS “KRASTMAĻI” ir sēklkopības uzņēmums, kas apsaimnieko ap 550 ha un audzē kviešus, miežus, rapsi un dzeltenos zirņus. Saimniecības specializācija ir zālāju sēklaudzēšana – vairāk nekā 100ha platībā tiek audzēts baltais un sarkanais āboliņš, timotiņš, pļavas auzene un sarkanā auzene. Zeme – mūsu spēks!

Kurzemes būvserviss, SIA

Ezermalas 3e, Liepāja LV-3401
, ceļu un tiltu būve, remonts, asfaltēšana, uzturēšana, ceļu seguma atjaunošana, uzturēšanas darbi, bruģēšana

Kvinta BCL, SIA

Ventspils 50, Rīga, LV-1002
Labiekārtošana, apzaļumošana, bruģēšana , ceļu būve, zemes darbi, bruģa klāšana, tehnikas noma, būvtehnikas

KĀDO, SIA, Ražotne

Stacijas 19, Stende, Talsu nov., LV-3257
Bruģakmens, bruģēšana , labiekārtošana apzaļumošana, betona stabu ražošana, betona stabi, vārtu stabi,

L un L serviss, SIA

Dēļu 7, Rīga, LV-1004
Bruģēšana . Bruģēšanas darbi. Betona bruģakmens. Zālieni. Zālienu ierīkošana. Laistīšanas sistēmas.

LNG NAMI, SIA

Bērzes 12-1, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Apraksts:

Jauns perspektīvs uzņēmums, kurā strādā pieredzējuši meistari, veic plaša apjoma būvniecības darbus. Strādājam Zemgalē, Vidzemē un Kurzemē. Kvalitatīvs darbs, pieņemamas cenas, termiņu ievērošana. Aicinām sadarbībai!

Labklājības dārzi, SIA, dārzu centrs, konsultācijas kā sākt laimīgu dzīvi laukos

Kārļa Ulmaņa gatve 124, Rīga, LV-1029
Konsultācijas kā sākt laimīgu dzīvi laukos:

Specializējamies dzīves vides izveidē un iekārtošanā laukos. Konsultējam lauku teritoriju labiekārtošanā un apzaļumošanā. Piedāvājam konsultācijas un tiešu līdzdalību procesā no idejas par dzīvi laukos līdz vides plānošanai, projektēšanai un sākšanai iekārtot. Palīdzam cilvēkiem (arī bez priekšzināšanām) izveidot secīgu plānu, kā veiksmīgi pārcelties no pilsētas uz laimīgu dzīvi laukos, un pēc tam šo plānu realizēt.

Legāts, SIA

Lapmežciems, "Franči" , Lapmežciema pagasts, Tukuma nov. LV-3118
Labiekārtošana apzaļumošana, bruģēšana . Dārzu projektēšana, (apzaļumošanas projekti)., Bruģēšana , bruģa ieklāšana. Taciņu bruģis, akmens. Žogu stabi, sētas.

Lienes dārzi

Matīši, Liepu 3a, Matīšu pagasts, Valmieras nov. LV-4210
Ainavu labiekārtošana:

Māja ir tikai maza daļiņa no mūsu dzīves telpas, lielāko daļu cilvēki tomēr pavada savā ārtelpā. Lai mūsu ārtelpa mums nestu prieku, būtu estētiska, viegli kopjama, tai bieži ir nepieciešama profesionāļu palīdzība, lai skaisti un praktiski varētu tikt galā ar skaista zāliena izveidi un kopšanu, dobju izveidi, teritorijas planēšanu, reljefa veidošanu. Problēmas, kas nāk reizē ar māju, nekopts, aizaudzis dārzs, nelīdzena teritorija, valdošie vēji, ne īpaši estētiski kaimiņu skati. Ar šo visu mūsu komanda saskaras ik dienas. Palīdzam labiekārtot jūsu teritoriju, īstenojam esošos projektus, pārvēršam nekoptas teritorijas skaistā un viegli kopjamā daiļdārzā.

Limbažu ceļi, SIA

Mehanizācijas 3, Limbaži, Limbažu nov., LV-4001
Bruģēšana . Būvgružu izvešana drupināšanai. Sniega tīrīšana., Bruģis, bruģēšana , ceļu remonts, labošana.

Longor nami, SIA

Rīga
Apraksts:

Jauns, strauji augošs uzņēmums, kurā strādā savas jomas kvalificēti speciālisti, veic visa veida celtniecības un galdniecības darbus. Veicam arī ēku uzturēšanas un namu apsaimniekošanas pakalpojumus.

Lādēni, SIA, Apkures katli Liepājā

K.Ukstiņa 25-2, Liepāja, LV-3411
Būvējam no pamatiem līdz atslēgai:: ✓ Būves ✓ Betonēšana ✓ Fasāde ✓ Iekšdarbi ✓ Jumti ✓ Pirtis ✓ Citi darbi Piedāvājam arī:: ✓ Ūdensapgādes, santehnikas, kanalizācijas izveidi, uzstādīšanu, ierīkošanu ✓ Apkures sistēmu, apkures katlu, saules kolektoru, siltukmsūkņu un celtrālapkures sistēmu ierīkošanu, izveidi un uzstādīšanu ✓ Saules bateriju uzstādīšanu un elektroinstalāciju ierīkošanu.

 

Līvis Kerliņš, akmeņkalis

Lauku 24, Cēsis, Cēsu nov. LV-4101
Apraksts:

Pieredze, radošums, individuāla pieeja. Laipni lūgti Vidzemes pusē pie akmeņkaļa. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, piegravēšana, restaurācija. Betona un granīta apmales. Kapu labiekārtošana. Dārza skulptūras.

Līvānu dzīvokļu un komunālā saimniecība, SIA - ūdensapgāde, namu apsaimniekošana, atkritumu izvešana, celtniecības tehnikas noma Līvānos

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 2b, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Pakalpojumi: ✓ Dzīvokļu saimniecība ✓ Atkritumu apsaimniekošana ✓ Ūdensapgāde un kanalizācija ✓ Labiekārtošana un apzaļumošana Par uzņēmumu:

SIA "Līvānu Dzīvokļu un komunālā saimniecība" ir Līvānu novada pašvaldības kapitālsabiedrība, kura nodibināta 2004. gadā. Tās mērķis ir nodrošināt Līvānu novada pašvaldības funkciju izpildi dzīvokļu apsaimniekošanas un komunālo pakalpojumu sfērā.

M Dārzi, SIA

"Upmalas" , Kandavas pagasts, Tukuma nov., LV-3120
Labiekārtošana apzaļumošana, Bruģēšana . Dārzu projektēšana, (apzaļumošanas projekti)., Bruģēšana , bruģa ieklāšana. Taciņu bruģis, akmens. Žogu stabi, sētas.

MAZIE BRAKŠI, SIA

Gaismas 24-3, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Pakalpojumi: ✓ Arborists ✓ Bīstamo koku zāģēšana ✓ Koku kopšana ✓ Koku vainaga veidošana ✓ Celmu frēzēšana ✓ Šķeldošana ✓ Mauriņa aerācija Apraksts:

SIA "MAZIE BRAKŠI" ir uzņēmums, kas sniedz arboristu/kokkopju pakalpojumus, nodarbojas ar īpašumu labiekārtošanu, zāles/mauriņa pļaušanu.

MD bruģis, SIA

Priekuļi, Atmodas 4, Priekuļu pagasts, Cēsu nov., LV-4126
Bruģēšana , bruģēšana Valmiera, Valka, Cēsis, Limbaži, Saulkrasti, Sigulda, Smiltene.