Bruģēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

GM Engineering, SIA, industriālās tehnikas dzinēju remonts, serviss

Akmeņu 41, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Industriālās tehnikas apkopes (apkope), Industriālās tehnikas kapitālais remonts, Traktortehnikas remonts, Ekskavatoru remonts, Buldozeru remonts, Frontālo iekrāvēju remonts, Asfaltēšanas tehnikas remonts, Hidraulisko sūkņu remonts (Bosch Rexroth hidrauliskie sūkņi un citi), dzinēju (motoru) remonts, Dīzeļdzinēju remonts,

GP Holding, SIA

Upesciems, "Cirīši" , Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-2137
Asfaltēšana, bruģēšana . Ceļu būve, asfalta ieklāšana, asfaltbetona ieklāšana, asfaltbetons., , trotuāru bruģēšana , teritorijas labiekārtošana, bruģis, bruģēšana , bruģēšanas darbi, iekšējā, ārējā

GRUNTERSS, SIA

Mārupes 2-2, Rīga, LV-1002
Ūdensapgāde, kanalizācija, demontāža, demontāžas darbi, ēku demontāža, ūdensvadu izbūve, kanalizācijas izbūve.

GV-96 Service, SIA

Akmens 3, Kandava, Tukuma nov. LV-3120
Evakuatora, transporta, ekskavatora, mini ekskavatora, urbšanas, pašizgāzēja pakalpojumi, auto evakuācija, evakuators, transports, pašizgāzējs, urbšana, Kravu pārvadājumi, Autoevakuatora pakalpojumi, Bruģēšanas pakalpojumi, Dažādu labiekārtošanas darbu pakalpojumi, celtniecības darbi, Lietus ūdens sistēmu ierīkošana,

Gally Gardens

"Vējkalni" , Smārdes pagasts, Tukuma nov., LV-3129
Celiņu, laukumu ierīkošana, bruģēšana , plātnīšu ieklāšana. Bruģa mazgāšana no sūnas, zāles.

Garants LZ, SIA

Tārgale, "Vējrozes" , Tārgales pagasts, Ventspils nov., LV-3621
Par uzņēmumu:

SIA "Garants LZ" kopš 1994. gada nodrošina visa veida bruģēšanas darbus ar garantētu kvalitāti. Apkalpojam gan juridiskās, gan privātpersonas. Lietus ūdens un kanalizācijas izbūve. Dīķu rakšana un apkārtnes labiekārtošana. Ekskavatoru pakalpojumi - grāvju rakšana, zemes rakšanas darbi u.c.

Gardens, SIA

Mēs strādājam, ievērojot drošības pasākumus!
Kvēles 41, Rīga, LV-1024
Apraksts: “Gardens” ir pieredzes bagāta komanda ar videi draudzīgu domāšanu, kurai darbs ir arī hobijs - mēs visu darām ar prieku un reizē lielu atbildību. Zālienu, paklājzālienu ierīkošana un pļaušana, dzīvžogu stādīšana un apgriešana, dārzu ierīkošana un kopšana. Nogāžu un krastu stiprināšana. Sākot no projekta līdz krāšņai teritorijai dabā. Pļaujam aizaugušas teritorijas, kā arī zāģējam kokus un to zarus. Tīrām pamežus, starpcirsmas un aizaugušus laukus. Veicam teritorijas atbrīvošanu no celmiem. Veicam augļu koku vainagu veidošanu, stādīšanu un kopšanu.

Gludi LM, SIA

Garkalne, Vidzemes šoseja 1m, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-2137
Asfaltēšana, bruģēšana , bedrīšu remonts, ceļu būve, laukumu izbūve, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju
ZL.LV iesaka

Goldingen Digger, SIA

"Bāze" , Ēdoles pagasts, Kuldīgas nov. LV-3310
Kāpēc izvēlēties mūs, SIA "Goldingen Digger"?: ✓ Piedāvājam plaša profila zemes darbus Kurzemē ar dažādu modifikāciju un svaru kategorijas ekskavatoriem līdz 40 t, ir arī ekskavatori ar garajām strēlēm Long Reach, aizsniedzamība 16m, 18m un 24 metri; ✓ Vienlaicīgi varam strādāt ar 6 un vairāk ekskavatoriem vienā objektā, ir arī dumperi 6x6 un 4x4, un, protams, tehnika arī citiem labiekārtošanas darbiem; ✓ Pieejamas 5 pašizgāzēju mašīnas, gan 6x4, gan 8x4, visa veida beramā materiāla piegāde; ✓ Profesionāli, labi motivēti operatori, pozitīva attieksme, atbilstoša tehnika un aprīkojums, strādājam pārdomāti, raiti un kvalitatīvi; ✓ Padarītā apjoma un patērētā laika adekvāts balanss; ✓ Pareiza darba secīguma ievērošana un sekojošo darbu analīze, organizēšana; ✓ Operatīva un ļoti precīza izmaksu aprēķināšana jau pie telefona sarunas, objekta apskates. Kā arī profesionāli ieteikumi ņemot vērā apstākļus un darba izpildes specifiku; ✓ Sniedzam pakalpojumus gan fiziskām, gan juridiskām personām. Varam veikt darbus arī, ja neatrodaties valstī (priekšapmaksa 100% apmērā); ✓ Ar mums varat rēķināties, ja esam vienojušies; ✓ Mēs labprāt pieņemam izaicinājumus. Jebkuras sarežģītības darbi, arī tie par kuriem citi tikai plāta rokas; ✓ Daram to, ko vislabāk protam, un protam mēs daudz un līdz galam. Zeme kā ledus, krasti kā šķīvis. ✓ Visiem mūsu darbiem ir civiltiesiskā apdrošināšana līdz 100 000 euro. 

Grīnus, SIA

Dunalka, "Censoņi" -5, Dunalkas pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3452
Labiekārtošana, apzaļumošana

Gundegas, ZS

Gudenieki, "Gundegas" , Gudenieku pagasts, Kuldīgas nov., LV-3312

HETA-būve, SIA

Dumpu 13, Madona, Madonas nov., LV-4801
Bruģēšana . Laukakmens bruģis. Akmens bruģis. Bruģieri. Bruģēšanas darbi. Bruģa ieklāšana.

IPRP, SIA

"Svēteļi" , Lībagu pagasts, Talsu nov. LV-3258

Igma, SIA

Turpinām strādāt klātienē!
"Kaijas" , Glūdas pagasts, Jelgavas nov. LV-3040
Par uzņēmumu:

SIA "Igma" sniedz transportēšanas un ekskavatora pakalpojumus, piegādājam granti, smilti, škembas, veicam teritorijas labiekārtošanas darbus. 

Improvement, SIA

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Pakalpojumi: ✓ Bruģēšana ✓ Apzaļumošana ✓ Ceļu būve ✓ Beramās kravas Apraksts:

Veicam pilna cikla teritorijas labiekārtošanas darbus, sākot no komunikācijas ar klientu, beidzot ar izcili paveiktu darbu. Uzņēmuma pamatdarbība ir kvalitatīva pilna cikla bruģakmens ieklāšana. Būvējam arī piebraucamos, servitūta, piemājas un lauku ceļus.

Papildus labiekārtošanas un ceļu būves darbiem, veic arī beramkravu piegādes, par īpaši izdevīgām un draudzīgām cenām. Piedāvājam lielisku servisu, savlaicīgu piegādi, piegādājot materiālu tieši no ražotāja, bez starpniekiem. Mēs darām visu iespējamo, lai īstenotu klientu ieceres.

Indeko, SIA, Filiāle

Dobeles šoseja 4a, Jelgava, LV-3007
, celtniecības un remonta darbi, santehnika, apkure, kanalizācija, ūdensapgāde, santehniskie darbi, bruģēšana

Ivars Feldbergs, diplomēts amata meistars

Zantes 8, Rīga, LV-1029
Akmens apstrāde, strūklakas, kapu pieminekļi. Interjera priekšmeti, galdi, soli, dārza mēbeles, apdare kamīniem, gaismas elementi, akmens dārzi. Akmens mūri no Laukakmeņiem. Akmens restaurācijas darbi. Akmens skulptūras. Ivars Feldbergs – akmeņkalis, diplomēts amata meistars. Kapu pieminekļu izgatavošana. Akmens apstrāde Rīga,

JARDI, SIA

Vidrižu 16, Saulkrasti, Saulkrastu nov., LV-2160