Bruģēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Akmeņkaļu darbnīca. Kapakmeņi Rīgā par izdevīgām cenām

Sniķeres 14, Rīga LV-1067
Akmens apstrāde, soliņi, vāzes, apmales, plāksnes, plāksnītes, granīta kapu pieminekļi, pieminekļu apmales, gravēšana, kapakmeņi, portretu gravēšana uz pieminekļiem, soliņu. Izgatavošana, uzstādīšana, metāla sētiņas, kapavietas labiekārtošana pēc individuāla dizaina, granīts no Zviedrijas, Somijas, Karēlijas, laukakmens no Latvijas,

Akords-2, SIA

Augšlīgatne "Briņķi 1", Līgatnes pagasts, Cēsu nov. LV-4108
Labiekārtošana, apzaļumošana

Akotiņi ZA, SIA

Nereta, Klusā 3, Neretas pagasts, Aizkraukles nov. LV-5118

Albi Group, SIA

A.Pormaļa 57, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Papildus piedāvājam:: ✓ bruģi, bruģa ieklāšanu, ✓ dārza mēbeļu izgatavošanu un uzstādīšanu, ✓ visa veida bruģēšanas un celtniecības darbus, ✓ transporta pakalpojumus līdz 2t. Svarīgākās sadaļas:: ✓ Metāla tirdzniecība ✓ Metāla konstrukciju ražošana ✓ Vārti, žogi, stabi, vārtu automātika ✓ Ceļu būves tehnikas noma ✓ Bruģēšanas un celtniecības darbi, tāmēšana ✓ Kanalizācijas izbūves darbi ✓ PVC logi, metāla durvis, žalūzijas, garāžu vārti
1

Alejas projekti, SIA

Graudu 4a, Jelgava, LV-3001
Pakalpojumi: ✓ Apzaļumošana; ✓ Bruģēšana; ✓ Labiekārtošana; ✓ Jumta dārzi; ✓ Kopšana; ✓ Zāliena ierīkošana; ✓ Apstādījumu ierīkošana; ✓ Bruģēšana. Produkti:

Iepriekš veicot pasūtījumu, uzņēmumā iespējams iegādāties dziļi impregnētus, priedes koka virpotus, spicētus vai fāzētus mietus. Piedāvājam arī priežu mizu mulču fasētu trīs frakcijās, specializēto minerālmēslojumu, Viva, z/s Veldzes, SIA "Mauriņš", SIA "Krastmaļi sēklas" zāliena sēklu maisījumus un ļoti plašu dižstādu un dekoratīvo stādu sortimentu dārzam un publiskajiem apstādījumiem.

Aleksandrs Gajdajs, IDV

Jūrmala
Apraksts:

Pieredzējis būvnieks ar savu komandu veiks pilna cikla celtniecības un remonta darbus. Kvalitatīvs darbs, termiņu ievērošana. Sadarbībai atvērti.

Ansed, SIA

Zīļu 17-8, Baldone, Ķekavas nov., LV-2125
Bruģēšanas darbu izmaksas, bruģa ieklāšana cena, bruģa ieklāšanas izmaksas, bruģēšana cenas, cik maksā

Arado, SIA

Ventspils 10-4, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Pakalpojumi: ✓ Būvuzraudzība ✓ Ēku apsekošana ✓ Celtniecības darbi ✓ Jumta montāža ✓ Demontāža ✓ Bruģēšana ✓ Metāla konstrukcijas ✓ Apdares darbi ✓ Žoga uzstādīšana ✓ Betonēšana Celtniecības uzņēmums:

Uzņēmums SIA "ARADO" sniedz visa veida celtniecības darbus, kā arī būvuzrauga pakalpojumus. Tajā iekļauti tādi darbi kā ēku būvēšana, žogu uzstādīšana, bruģakmens ieklāšana, metāla konstrukciju uzstādīšana u.c. Darbu veicam rūpīgi un kvalitatīvi.

Artisans Group, SIA

Ventspils 50, Rīga LV-1002
Apraksts:

"Artisans Group" ir 2013. gadā izveidota sertificēta celtniecības darbu kompānija, ar īpašu specializāciju būvobjektu vadības menedžmentā, objektu renovācijā un interjeru izbūvē. Kompānijas kodolu veido 5 būvniecības nozarē strādājoši speciālisti ar vairāk kā 15 gadu darba pieredzi būvniecības nozarē, kā arī atbalsta personāls, profesionāļi ar lielu darba pieredzi dažāda profila būvju celtniecībā un remontā. Tas garantē augstu darba kvalitāti, īpašu pieeju katra klienta vajadzībām un būves specifikai, kā arī adekvātus projektu īstenošanas termiņus.

Artprofs, SIA

Studentu 5, Krāslava, Krāslavas nov. LV-5601
Celtniecības darbi Krāslavā, Latgalē, Latvijā, Ēku celtniecība, Māju būvniecība, Būvniecība, celtniecība, remonta darbi, remontdarbi, rekonstrukcija, māju renovācija, montāžas darbi, kapitālā būvniecība, pārbūve, pamatu darbi, pamatu mūrēšana, mūrēšana, pamatu betonēšana, apmetuma veidošana, apmetums, fasādes, jumiķa darbi, jumtu

Asver, SIA

Bērzaune, "Kaplejas" , Bērzaunes pagasts, Madonas nov., LV-4853
Saulkrasti, Ogre, celtniecība madonā, celtniecība Vidzemē, ūdensapgādes sistēmas Madonā, bruģis Madonā, bruģēšana

Auskapital, SIA

Nometņu 32-20, Rīga, LV-1002
Apraksts:

Attīstībā esošs celtniecības uzņēmums piedāvā plaša spektra būvniecības darbus. Tos veicam  kvalitatīvi, ievērojot normatīvus un laika termiņus.Konsultējam par veiksmīgākajiem risinājumiem,lai ikviens mūsu klients būtu apmierināts. Aicinām sadarbībai.

B.I.S., SIA

Saulkrasti, Saulkrastu nov. LV-2160
Par uzņēmumu:

Mēs piedāvājam veikt kvalitatīvus dažāda veida darbus ar mini ekskavatoru, universālo ekskavatoru, ekskavatoru 26t. un ir pieejama kravas automašīna ar manipulatoru, iekrāvēji.

Aicinām sadarbībai! Strādājam visā Latvijas teritorijā. 

 

BAFS, SIA

Meža 6, Baloži, Ķekavas nov., LV-2128

BD Serviss, SIA

Mārkalnes 11, Rīga LV-1024
Apraksts:

Bruģēšana un apkārtnes labiekārtošana ne tikai piešķir Jūsu īpašumam estētisku un vizuāli pievilcīgu izskatu, bet arī kalpo par simbolu Tava īpašuma sakoptībai, tāpēc mēs iesakām izvēlēties kvalificēta uzņēmuma pakalpojumus, kurš veic arī visus sagatavošanas darbus, sniedzot garantijas par visiem paveiktajiem darbiem.

BM2211, SIA

Rīga
Apraksts:

Mūsu uzņēmums veic pilna cikla privātmāju būvniecību saskaņā ar pasūtītāja vai būvvaldes pieprasījumiem. Visas nepieciešamās dokumentācijas iesniegšana BIS, veic attiecīgās jomas sertificēts būvspeciālists. Darbus veicam galvenokārt Vidzemē, pierīgā un Rīgā. Aicinām sadarbībā!

BTM LAB, SIA

Ziepniekkalna 21a, Rīga, LV-1004
Bruģēšana . Bruģakmeņi. Bruģa ražošana. Bruģa tirdzniecība. Bruģa piegāde. Trotuāru apmales., Bruģēšana Rīgā. Bruģakmeņi Rīgā. Bruģa ražošana Rīgā. Bruģa tirdzniecība Rīgā. Bruģa piegāde Rīgā.

BTM LAB, SIA, Ražotne

"Salenieki" , Sērenes pagasts, Aizkraukles nov., LV-5123
Betons, betona izstrādājumi. Bruģakmens. Bruģakmens ražošana. Bruģakmens ielu, Bruģakmens trotuāru. Betona bruģis. Bruģakmens. Bruģis. Bruģa ražošana. Bruģakmens ražošana. Bruģakmens tirdzniecība. Bruģakmens pārdošana. Bruģakmens piegāde. Bruģis. Bruģakmens. Bruģēšana. Bruģakmeņi. Bruģa ražošana. Bruģa tirdzniecība. Bruģa piegāde.

Baltic Abrasives, SIA, Smilšpapīra bāze

Kārļa Ulmaņa gatve 2, Rīga LV-1004
Produkcija:: ✓ Dimanta diski ✓ Griezējdiski ✓ Slīpdiski ✓ Pašlīmējošie abrazīvi ✓ Slīpkluči un slīpšvammes ✓ Slīplentes ✓ Smilšpapīrs ✓ Piederumi un spec produkti ✓ Urbji Par mums: Smilspapirubaze.lv piedāvā klientiem profesionālās klases abrazīvos materiālus par pieejamu cenu, nodrošinot labāko cenas, kvalitātes attiecību tirgū. Nodrošinām ar abrazīviem gan profesionālus kokapstrādes un metālapstrādes uzņēmumus, būvniecības pakalpojumu sniedzējus, amatniekus, gan arī tirdzniecības, nomas uzņēmumus u.c. Veicam operatīvu pasūtījumu izpildi un meklējam piemērotāko risinājumu katrai konkrētajai klienta vajadzībai.