Bruģēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Ulre, SIA

Rīgas 98A, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Celtniecība, apdares darbi. Ēku celtniecība un rekonstrukcija. Būvdarbi, būvniecības, renovācija, rekonstrukcija, būvuzraudzība, siltumizolācija, jumtu segumi, jumiķu darbi, hidroizolācija, santehnika, santehniskie darbi, siltināšana, siltināšanas darbi. Jumtu remonts. Fasādes darbi. Fasādes. Betons, betonēšana, betonēšanas

Upīša projekti, SIA

Pils 2, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Arhitektūra, projektēšana, arhitektūras pakalpojumi, projektu izstrāde, būvkonstrukciju projektu izstrāde, darba organizēšanas projekts, ēkas energoefektivitāte, gāzes tīklu projekts, projektu vadība un saskaņošana, būvatļaujas, 3D modelēšana, 3D vizualizācija, 3D vizualizācija ēku fasādē, 3D vizualizācija interjeram, celtniecība,

Uzars bruģēšana, SIA

Ozolnieki, Krasta 9, Ozolnieku pagasts, Jelgavas nov. LV-3018

VEKKER, SIA

Miera 90, Rīga, LV-1013
Būvniecības uzņēmums VEKKER piedāvā:: ✓ Celtniecības un remonta darbi; ✓ Bruģēšana un labiekārtošanas darbi; ✓ Rekonstrukcija un restaurācija; ✓ Fasāžu renovācija, siltināšana, apdare; ✓ Privātmāju būvniecība SIA "VEKKER" darbības sfēras:: ✓ Celtniecības un remonta darbi, ✓ Bruģēšana un labiekārtošanas darbi, ✓ Rekonstrukcija un restaurācija, ✓ Fasāžu renovācija, siltināšana, apdare, ✓ Privātmāju būvniecība, ✓ Koka fasāžu, terašu izbūve un renovācija, ✓ Jaunu un esošo jumta konstrukciju un segumu, montāža un renovācija, ✓ Ventilējamās fasādes, ✓ Inženierkomunikāciju un ventilācijas sistēmu izbūve, ✓ Ražošanas un industriālo ēku būvniecība.

VG-bruģēšana, Sabiedrība ar ierobežotu atbildību

18. novembra iela 35 – 29, Daugavpils, LV-5401
Informācija no uzņēmumu reģistra

VIA Mežs, SIA

Celtnieku 1e, Ķegums, Ogres nov., LV-5020
Apraksts:

"VIA Mežs" galvenais darbības virziens ir cirsmu pirkšana īpašumā, grants ceļu izbūve un mežu apsaimniekošana. Kokvedēja, mežvedēja pakalpojumi. Strādājam visā Latvijā.

VJV Auto, SIA

Jaunmārupe , Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
Birstošās kravas, beramkravas, karjers Jaunmārupē, karjers Mārupē, pašizgāzēji, pašizgāzēja pakalpojumi, melnzeme Mārupē, melnzeme Jaunmārupē, smiltis, smilts Jaunmārupē, smilts Mārupē, skalotas smiltis, smilšu karjers, smilts piegāde no karjera, pieberamā smilts volejbola laukumam, smilts piebēršanai sporta laukumiem, smilts

VV Construction, SIA

Allažu 4-4, Rīga, LV-1005
fasādes darbi, fasādes siltināšana, fasādes krāsošana, sendvičpaneļu montāža, jumtu rekonstrukcija, bruģēšana

Valkas ceļi, SIA

Beātes 12, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
firma Vidzemē, Ceļu būve Valkā, Ceļu izveide, Laukumu izbūve, Ceļu būve, Labiekārtošana, apzaļumošana, Bruģēšana

Vides ainava SIA

Podnieku 8, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Smiltenē, Vidzemē, bruģēšanas darbi Smiltenē, Vidzemē, piebraucamo ceļu izbūve, lauku ceļu izbūve, bruģēšana

Vides remonts, SIA

Mūzikas 14 k.2, Jūrmala LV-2008
Apraksts:

SIA "Vides remonts" - uzņēmums ar jau vairāk nekā 16 gadu pieredzi kokkopju-arboristu nozarē. Sniedzam jebkuras sarežģītības koku zāģēšanas, kopšanas, vainagu veidošanas, sauso un lūzušo zaru izzāģēšanas pakalpojumus. Celmu likvidēšana. Profesionālu arboristu pakalpojumi un konsultācijas. Pakalpojumus sniedzam Jūrmalā un ap Jūrmalas pilsētu.

Viona, SIA

"Cīņa" , Gailīšu pagasts, Bauskas nov., LV-3931
Būvniecības pakalpojumi:: ✓ Ceļu būve ✓ Ūdens un kanalizācijas sistēmu ierīkošana ✓ Ceļu uzturēšana ✓ Bruģēšana ✓ Asfaltēšana ✓ Būvtehnikas noma Par būvniecības uzņēmumu:

SIA "Viona" dibināta 1995. gadā. Vairāk nekā 13 gadus tās pamatdarbība ir saistīta galvenokārt ar ceļu būvi un to uzturēšanu. Uzņēmums pilnībā ir nodrošināts ar atbilstošu tehniku, t.sk. tam pieder arī sava asfaltbetona ražotne, kas palielina konkurētspēju vietējā tirgū. Uzņēmums ir arī veiksmīgi realizējis vairākus ūdenssaimniecības projektus. 

Walnut.lv, SIA WESTLAKE

"Bukmeķi" , Rendas pagasts, Kuldīgas nov. LV-3319
Apraksts:

Walnut.lv - sala izturīgi valriekstu stādi, kuri piemēroti audzēšanai Baltijas valstīs. Izaudzē savu valrieksta koku vai valriekstu dārzu! Sniedzam konsultācijas valriekstu stādīšanai, vainagu veidošanai un slimību apkarošanai.

WeDO, SIA

"Laipas" , Tārgales pagasts, Ventspils nov. LV-3621
Labiekārtošana, apzaļumošana, zāles pļaušana, krūmu un bīstamo koku zāģēšana, iebraucamo ceļu būvēšana un bruģēšana

Weekend Wood, SIA

Jelgava LV-3007
Koka karkass, koka karkasa ēkas, koka karkasa mājas, bruģis, bruģēšana , lapenes, terases, šķūņi, šķūņu

Wirtgen Latvia, SIA

Ādažu 28, Bukulti, Garkalnes pagasts, Ropažu nov., LV-1024
Bruģēšana , Asfaltēšana. Gruntsūdens līmeņa pazemināšana.

Working Group, SIA

Emīlijas Benjamiņas 11, Rīga LV-1050
, bruģēšanas darbi, stāvlaukumu bruģēšana , stāvlaukuma un trotuāra bruģēšana , gājēju celiņa ieklāšana, , gājēju celiņa bruģēšana , celiņu bruģēšana , celiņu izveidošana, bruģa ieklāšana, bruģis, teritoriju,