Bruģēšana, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Rotas bruģēšana, SIA

"Rotas" , Džūkstes pagasts, Tukuma nov., LV-3147
Ceļu un tiltu būve, uzturēšana

Rotas, SIA

"Mazrūtenes" , Džūkstes pagasts, Tukuma nov. LV-3147
Bruģēšana Zemgalē, Kurzemē, bruģis, labiekārtošana, ekskavators, traktors, ceļu būve, būvēšana, būvtehnikas

Rugājs, IK

Sergeja Eizenšteina 69-94, Rīga LV-1079
Apraksts:

Strādājam bruģēšanas jomā kopš 2008. gada. Klientiem nodrošinām kvalitatīvu darbu un pievilcīgas cenas. Veicam darbus noteiktajos termiņos, individuālā pieeja katram klientam. Apjoms no 10 līdz 6000 kvadrātmetriem.

SANTAS, dārzniecība

Grobiņas pagasts, Dienvidkurzemes nov. LV-3430
Apraksts:

Santas Reinholdes dārzniecībā "Santas" plašā sortimentā vasaras un daudzgadīgās puķes, garšaugu un graudzāļu stādi Grobiņā. Piedāvājumā arī košumkrūmu un skujeņu stādu tirdzniecība.

No aprīļa līdz septembrim ir iespēja mūsu audzētos un lolotos stādus iegādāties pie mums stendā Liepājas Pētertirgū Kuršu ielā 5-7/9.

SCO būve, SIA

Margrietas 7, Rīga LV-1083
jumiķu darbi, jumiķa pakalpojumi, namdaru darbi, apdares darbi, flīzēšanas pakalpojumi, mūrnieku darbi, bruģēšana

SHO, SIA

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 13-33, Mārupes pagasts, Mārupes nov. LV-2166
Labiekārtošana, apzaļumošana

SIA ASE Siltumtehnika, būvniecība, ūdensapgāde, materiālu tirdzniecība Smiltenē

Daugavas 22, Smiltene, Smiltenes nov., LV-4729
Apraksts: Ventilācija, celtniecība, elektrodarbi, elektroinstalācijas montāža, elektromontāža, ūdensvada ierīkošana, kanalizācijas ierīkošana, apkures sistēmas, ārējā ūdensapgāde un kanalizācija iekārtošana Smiltenē, Valkā, Valmierā, Cēsīs, Limbažos, Gulbenē, Madonā, Balvos, Vidzemē, Rūjienā, Mazsalacā, Raunā, Jaunpiebalgā. Ase.

SIA JAGUAR - Palīgs tavos darbos!

Drusti, Meistaru 6, Drustu pagasts, Smiltenes nov., LV-4132
Uzņēmums SIA "Jaguar" nāks palīgā tavos darbos!:

Nodarbojamies ar:

✓ Celtniecības un montāžas darbiem; ✓ Jumtu montāžas darbiem ✓ Ēku demontāžām / iekšdarbu demontāžu; ✓ Īpašumu apsaimniekošanu; ✓ Mežizstrādi / bīstamo koku zāģēšanu; ✓ Ar darbiem augstumā; ✓ Teritoriju uzkopšanu ; ✓ Metināšanas darbiem; ✓ Apkures katlu uzstādīšanu; ✓ Zāles pļaušanu; ✓ Sniega tīrīšanu no jumtiem; ✓ Sniedzam dažādus palīgdarbus jūsu uzņēmumā, objektā , teritorijā vai saimniecībā!  ✓ Pakalpojumus sniedzam ar savu tehniku un instrumentiem. Strādājam visā Latvijā un izskatam piedāvājumus arī darbiem ārzemēs.

SMART Construction, SIA

Duntes 17a, Rīga, LV-1005
uzturēšana, ceļu uzturēšana, tiltu uzturēšana, remonta darbi, ūdensapgāde un kanalizācija, siltuma apgāde, bruģēšana , būve, laukumu izbūve, bruģa seguma remonts, apzaļumošanas darbi, zāliena ierīkošana, granīta bruģis, bruģēšana

SMnami, SIA

Jaunmārupe, Mazcenu aleja 8-5, Mārupes pagasts, Mārupes nov., LV-2166
komunikācijas, apkures sistēmas, elektromontāža, elektroinstalācija, ventilācijas sistēmu ierīkošana, bruģēšana

SRKK, SIA, Celtniecības un remonta darbi - sertificēts, A klases līderis

Taurupe, Dārza 1-18, Taurupes pagasts, Ogres nov. LV-5064
Pakalpojumi:: ✓ Iekšdarbi, grīdas apdare, griestu apdare ✓ Flīzēšana, flīzēšanas darbi, ✓ Krāsošana, krāsošanas darbi ✓ Ārdarbi, āra fasādes, sienu apdare ✓ Santehnika ✓ Ēku renovācija, māju renovēšana, ✓ Fasādes siltināšana, nosiltināšana ✓ Balkonu, terašu un lapeņu celtniecība ✓ Dažādu konstrukciju renovācija ✓ Darbs pēc projekta un dizaina

SSB Timber, SIA

Linejciems, "Ilbatas" , Lībagu pagasts, Talsu nov. LV-3258
Par uzņēmumu:

Pieredze, zinoša komanda un ilgtspējīgi pārvaldības rīki ļauj mūsu uzņēmumam radīt dažādus individuālus apsaimniekošanas risinājumus visa veida īpašumiem. Veicam arī plaša spektra demontāžas un labiekārtošanas darbus, izbūvējam ceļus, nobrauktuves un grāvju sistēmas.

15 gadu pieredze mežsaimniecības nozarē. Apsaimniekojam dažāda rakstura mežus un nemeža teritorijas ar apaugumu. Aicinām sadarbībai!

ST būvserviss, SIA

Nameja 18, Jelgava, LV-3003
Bruģēšana , bruģēšanas darbi, celtniecība, celtniecības darbi.

Seastone, SIA

"Vecozoli" , Lībagu pagasts, Talsu nov., LV-3258
Bruģa ražošana, bruģa ražotne, bruģa rūpnīca, pazeminātās apmales, bruģēšana , bruģis Talsu novads, bruģis

Sedums, SIA

Svētciems, Mehanizācijas 8, Salacgrīvas pagasts, Limbažu nov., LV-4033
Par uzņēmumu:

SIA "Sedums" ir būvniecības uzņēmums, kurš savu darbību uzsāka 1991. gadā. Mūsu galvenās vērtības ir pieredzes un kvalitātes savienojums, kas veido izcilu rezultātu darba objektos. Darbības profils - sākot ar biroja telpu remontdarbiem un pārbūvi, beidzot ar industriālo projektu realizāciju. Paralēli attīstām koka ēku ražošanu. 

Sinren, SIA

Pļavu 3, Pāvilosta, Dienvidkurzemes nov., LV-3466
Akmens, betons, grants, bruģis, bruģēšana , samosvals, pašizgāzējs, bruģēšana Liepājā, bruģēšana Liepājas

Skudra Pluss, SIA

Tērbatas 10, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Bruģēšana , teritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, mežu apsaimniekošana, uzkopšanas serviss, ikdienas, piekabju vilkšana, mēbeļu un sadzīves tehnikas pārvadāšana, dzīvnieku pārvadāšana, mantu pārvadāšana, bruģēšana

Smart Grass 247, SIA

Rūjas 7, Valmiera, Valmieras nov., LV-4202
Uzņēmuma SIA SmartGrass247 pakalpojumi:: ✓ Mākslīgā zāliena ieklāšana ✓ Granīta šķembu klājums ✓ Sporta segumi ✓ Gumijas segumi ✓ Rotaļu iekārtas ✓ Āra trenažieri. Par SmartGrass247 uzņēmumu: Esam profesionāļi savā jomā. Kvalitāte neapšaubāmi ir mūsu prioritāte. Pieredze ir kvalitātes neatņemama sastāvdaļa, un tā mums noteikti ir.

Vairāk kā 10 gadu laikā esam piedalījušies simtiem dažādos projektos visā pasaulē. Tie bijuši ļoti ambiciozi, tādējādi esam strādājuši ar dažādiem materiāliem un dažādās tehnikās, nonākot pie, mūsuprāt, labākajiem, kvalitatīvākajiem un efektīvākajiem risinājumiem. Turpinām pilnveidoties, sekojam līdzi jaunumiem, lai varētu jums piedāvāt modernākos materiālus un iespējas.

Savā pieredzē dalīsimies ar katru klientu - palīdzēsim, ieteiksim un nonāksim pie labākā varianta tieši Jums!